Підготовка дитини до школи завжди хвилюючий процес для батьків, стільки потрібно встигнути впізнати та ще більше встигнути зробити. Одна з головних речей – це вибір рюкзака дитині. У магазинах бачимо багато назв: рюкзак, ранець, портфель. У чому різниця між шкільним портфелем, рюкзаком і ранцем? Як із широкого асортименту визначити, що саме підійде Вашій дитині?

Особливість шкільного портфеля – це одна ручка та тверді стінки. Ще наші дідусі та бабусі ходили з ними до школи. Сучасні ортопеди не рекомендують дітям ходити із портфелем. Він нерівномірно розподіляє навантаження, дитина тримає його в одній руці та під вагою портфеля нахиляється в один бік. що згубно відбивається на поставі і може призвести до сколіозу.
Рюкзак користується популярністю серед школярів середніх та старших класів. Він має щільну спинку та не має жорсткого каркаса. Якщо ви хочете купити рюкзак школяру молодших класів – радимо звернути увагу на рюкзаки з ортопедичною спинкою.

Рюкзак для школы Winner 8013 + мишкаРюкзак для школы Winner 8006 + брелок мячикРюкзак для школы Winner 8014 + мишкаРюкзак для школы Winner 8017 + брелок мячик

Шкільні ранці, в порівнянні з рюкзаками, мають твердіший корпус, укріплену спинку і добре тримають форму. Щільна ортопедична спинка ранця допомагає правильно розподілити тяжкість по всьому хребту дитини. Крім цього, у ранців щільні стінки, що дозволяє утримувати шкільне приладдя в порядку, легко і швидко їх знаходити.
Ранец школьный DeLune 7-140 + мешок + мишкаРанец школьный DeLune 7mini-007 + мешок + пенал + часыШкольный ранец DeLune 9-120+ мешок + пенал + часыШкольный ранец DeLune 9-121+ мешок + пенал + мишка
Першокласникам та молодшим школярам рекомендують купувати шкільний ранець чи рюкзаки з ортопедичною спинкою.

Школьный портфель, ранец или рюкзак – в чем разница?
Ранців та рюкзаків у наш час дуже багато, тому батькам непросто визначитись із вибором. Наші консультанти легко підберуть вашій дитині ідеальний для її віку та комплекції ранець чи рюкзак.